اثرات سرریز پویا بین نوسانات سهام ایالات متحده و ریسک سقوط بازار سهام چین: یک رویکرد TVP-VAR

ساخت وبلاگ

با توجه به پیوند روزافزون چین و بازار سهام ایالات متحده امروز ، ما یک مدل TVP-VAR را برای مطالعه اثرات پویا بین نوسانات سهام ایالات متحده و ریسک سقوط بورس چین ساختیم. ما دریافتیم که اثرات سرریز پویا به طور مداوم بین نوسانات سهام ایالات متحده و ریسک سقوط بورس سهام چین تقویت می شود: با افزایش نوسانات سهام ایالات متحده ، خطر سقوط بازار سهام چین افزایش می یابد. علاوه بر این ، بهبود تدریجی باز بودن بازار مالی در چین ، خروج سرمایه کوتاه مدت از چین و استهلاک نرخ ارز RMB باعث افزایش ریسک سقوط بورس چین می شود. و ، تأثیرات خروج سرمایه کوتاه مدت از چین قابل توجه تر است. علاوه بر این ، افزایش خطر سقوط بازار سهام چین منجر به کاهش نوسانات سهام ایالات متحده خواهد شد که ممکن است به دلیل پرواز به کیفیت باشد.

1. معرفی

ایالات متحده و چین دو اقتصاد بزرگ امروز در جهان هستند. در حال حاضر تفاوت های چشمگیری بین دو کشور در بسیاری از جنبه های حوزه اقتصادی وجود دارد ، اما پیوند بازارهای مالی دو کشور به تدریج افزایش یافته است. تحت تأثیر جنگ تجاری بین ایالات متحده و چین در سال 2018 ، چین و بورس اوراق بهادار ایالات متحده بیش از 3 ٪ کاهش روزانه داشته است ، که باعث وحشت در بازار مالی جهانی شد. به عنوان یک پدیده مهم در بورس ، ریسک سقوط بازار سهام باعث ضرر برای سرمایه گذاران و تأثیر بر ثبات بازار مالی خواهد شد. ریسک تصادف بازار سهام یکی از عوامل مهمی است که ثبات بازار مالی را تهدید می کند. در سال 2019 ، دولت آمریكا سیاست تجارت سختگیرانه تری را با چین آغاز كرد و بیشتر عدم اطمینان اقتصادی بین چین و ایالات متحده را افزایش داد. اینکه چگونه نوسانات بازار سهام ایالات متحده بر اقتصاد چین تأثیر می گذارد ، به ویژه تأثیر خطر سقوط بازار سهام چین ، به یک موضوع مهم تحقیق تبدیل شده است.

در سالهای اخیر ، چین در حال تسریع در اصلاح بازار مالی است. افتتاح بازار مالی برای بهبود ساختار و کارآیی سرمایه گذار بازار سهام چین بسیار مهم است. با این حال ، افتتاح بازار مالی همچنین ارتباط بین بازار مالی چین و بازار بین المللی را افزایش می دهد ، نوسان بازار مالی را تشدید می کند که ممکن است منجر به ریسک سیستمیک در سیستم مالی شود و سپس بر توسعه پایدار اقتصاد تأثیر بگذارد. بنابراین ، این مقاله به بررسی اثرات سرریز بین نوسانات سهام ایالات متحده و ریسک سقوط بازار سهام چین در زمینه افتتاح بازار مالی می پردازد. تجزیه و تحلیل این مشکل به ما کمک می کند تا رابطه دو بازار سهام را برای جلوگیری از خطر سقوط بورس سهام چین ناشی از نوسانات سهام ایالات متحده ، درک کنیم.

در این مقاله ، ما از شاخص کامپوزیت شانگهای از ژانویه 2000 تا ژانویه 2019 برای محاسبه ضریب منفی پوستی (NCSKEW) و نوسانات پایین به بالا (DUVOL) به عنوان متغیرهای پروکسی ریسک سقوط قیمت سهام چین و نوسانات از نوسانات آن استفاده می کنیم. شاخص S& P 500 برای نوسانات بازار سهام ایالات متحده. به طور همزمان ، با توجه به باز بودن بازار مالی چین ، این مقاله به تأثیر جریان سرمایه کوتاه مدت و نرخ ارز RMB بر ریسک سقوط قیمت سهام چین می پردازد. در شرایط افتتاح بازار مالی ، در این مقاله از مدل TVP-VAR برای بررسی اثرات پویا بین نوسانات سهام ایالات متحده و ریسک سقوط بازار سهام چین با پاسخ های متغیر متغیر استفاده شده است. ما می دانیم که نوسانات بورس سهام ایالات متحده تأثیر متفاوتی در زمان سقوط بازار سهام چین دارد و تأثیر آن به تدریج در حال افزایش است. هنگامی که بازار سهام ایالات متحده به میزان قابل توجهی نوسان می کند ، ریسک سقوط بازار سهام چین افزایش می یابد و تأثیر کوتاه مدت از تأثیر بلند مدت بزرگتر است. در همین حال ، با افتتاح بازار مالی ، ریسک تصادف بازار سهام چین به دلیل کاهش جریان سرمایه کوتاه مدت ، کاهش ارزش نرخ ارز RMB و تأثیر جریان سرمایه کوتاه مدت بیشتر است. سرانجام ، ما بیشتر از شاخص CSI 300 و میانگین صنعتی داو جونز برای آزمایش های قوی استفاده می کنیم و نتیجه گیری مداوم می کنیم.

ریسک سقوط به عنوان یک عامل ریسک گسترده و تاثیرگذار در بازار مالی، یکی از ریسک‌های اصلی است که همه فعالان بازار بر روی آن تمرکز می‌کنند. سهم حاشیه ای این مقاله عمدتاً در جنبه های زیر است: اول، ضریب چولگی منفی (NCSKEW) و نوسانات پایین به بالا (DUVOL) به عنوان متغیرهای پراکسی ریسک سقوط قیمت سهام چین استفاده می شود. دوم، اثرات سرریز پویا بین نوسانات سهام ایالات متحده و ریسک سقوط بازار سهام چین در رابطه با باز شدن بازار مالی مورد مطالعه قرار می‌گیرد و نشان می‌دهد که نوسانات سهام ایالات متحده به طور قابل توجهی بر ریسک سقوط بازار سهام چین تأثیر می‌گذارد. در همین حال، کاهش جریان سرمایه کوتاه‌مدت و کاهش ارزش RMB، ریسک سقوط بازار سهام چین را افزایش می‌دهد و تاثیر جریان سرمایه کوتاه‌مدت بیشتر است. سوم و آخر، مدل TVP-VAR برای مطالعه اثرات سرریز پویا بین نوسانات سهام ایالات متحده و ریسک سقوط بازار سهام چین استفاده می شود. تمام پارامترهای مدل TVP-VAR با زمان متغیر هستند به طوری که می تواند روابط پویا را در طول زمان ثبت کند.

ساختار باقیمانده مطالعه به شرح زیر است: بخش 2 مروری بر ادبیات مختصر ارائه می دهد. بخش 3 روش شناسی را مورد بحث قرار می دهد. بخش 4 داده ها را تشریح می کند و تجزیه و تحلیل های اولیه را انجام می دهد. بخش 5 نتایج تجربی را مورد بحث قرار می دهد. بخش 6 مطالعه را به پایان می رساند.

2. بررسی ادبیات

خطر تصادف در اصل یک خطر شدید یا خطر دم است. ریتز [1] پیشنهاد کرد که تعیین کننده حق بیمه ریسک سهام فرض فاجعه نادر از جمله رکود اقتصادی و جنگ است. بارو [2] دریافت که حق بیمه خطر بالا به دلیل وقوع مکرر وقایع شدید از منظر جهانی است. Bollerslev و Todorov [3] دریافتند که حق بیمه خطر سهام جبران خسارت برای وقایع نادر است. گابایکس [4] دریافت که هنگامی که یک فاجعه رخ داد ، ارزش اساسی قیمت دارایی با گذشت زمان کاهش می یابد و در نتیجه یک حق بیمه خطر متغیر در زمان ایجاد می شود. Gennaioli و همکاران.[5] دریافت که سرمایه گذاران بیشتر نگران خطر تصادف در آینده هستند که خطر تصادف اخیر وجود دارد. کلی و جیانگ [6] قانون قدرت پویا را برای اندازه گیری ریسک دم از توزیع دم چپ قیمت دارایی پیشنهاد کردند. آنها قانون قدرت پویا را با استفاده از بازده دارایی روزانه تخمین زدند. سپس ، آنها دریافتند که هنگامی که خطر دم زیاد باشد ، بازده غیر طبیعی دارایی زیاد است. بر اساس نظریه ارزش شدید ، ون اوردت و ژو [7] فرض کردند که بازده از توزیع چربی چربی پیروی کرده و از حساسیت قیمت دارایی به یک رویداد تصادف شدید برای اندازه گیری خطر دم استفاده می کند. آنها دریافتند که ریسک دم می تواند بازده دارایی را پیش بینی کند ، و هنگامی که سقوط بورس رخ داد ، دارایی هایی با ریسک دم بالا ضرر بیشتری داشتند. Chabi-yo و همکاران.[8] از وابستگی به دم کم بر اساس روش کپی برای اندازه گیری حساسیت به خطر تصادف سهام استفاده کرد و دریافت که سهام با ریسک دم بالا بازده مورد انتظار بالاتر از سهام با ریسک دم کم است. این اثر را نمی توان با عوامل خطر سنتی ، بتا ، نزولی بتا ، Coskewness ، کوکورتوز و دم بتا توضیح داد. حوادث شدید اغلب منجر به کاهش شدید ثروت سرمایه گذار می شود و سرمایه گذاران که از سقوط برخوردار هستند ، برای آن دسته از سهام که بیشتر مستعد سقوط در یک بحران هستند ، به جبران ریسک بیشتری نیاز دارند. ادبیات موجود در مورد خطر سقوط بازار سهام از ریزگردها و نه از Macroperspective مطالعه می کند. در این مقاله رابطه بین نوسانات سهام ایالات متحده و خطر سقوط بازار سهام چین از Macroperspective بررسی شده است.

Diamandis [9] دریافت که آرژانتین ، شیلی ، برزیل و مکزیک با بازار سهام ایالات متحده ارتباط محکمی دارند. Korkmaz و همکاران.[10] اثرات سرریز بین بازارهای کلمبیا ، ویتنام ، ترکیه ، آفریقای جنوبی ، اندونزی و مصر را مورد بررسی قرار داد. لی و ژانگ [11] از سال 2005 تا 2013 از شاخص داو جونز و شاخص کامپوزیت شانگهای استفاده کردند تا اثرات سرریز و تأثیر رزونانس بورس سهام در چین و ایالات متحده را بررسی کنند. از زمان بحران وام مسکن در سال 2008 ، بازار سهام ایالات متحده تأثیر سرریز یک طرفه کوتاه مدت در بازار سهام چین دارد. تغییر قیمت بازار سهام ایالات متحده می تواند قیمت بازار سهام چین را پیش بینی کند ، اما هیچ تأثیر بی ثباتی بین چین و ایالات متحده وجود ندارد. هو و لی [12] از سال 2010 تا 2013 از آینده شاخص سهام S& P 500 و CSI 300 استفاده کردند و دریافتند که بین نوسانات و تأثیر بازار سهام ایالات متحده در بازار سهام چین تأثیر متقابل دارد. عسغاریان و همکاران.[13] از اقتصاد سنجی فضایی برای بررسی تأثیر روابط اقتصادی و جغرافیایی بر پیوند بازار سهام استفاده کرد و دریافت که پیوند بازار سهام به تدریج افزایش یافته است ، نقش تجارت دو جانبه در پیوند بورس و نقش فاصله در بورس اوراق بهادار افزایش یافته است. پیوند تضعیف شد. منسی و همکاران.[14] از یک روش رگرسیون کمی برای بررسی تأثیر عوامل اقتصادی جهانی ، مانند قیمت کالا ، عدم اطمینان سیاست ایالات متحده و عدم اطمینان بازار سهام استفاده کرد (VIX در بازار سهام BRICS). این مطالعه نشان داد که عدم اطمینان از قیمت کالا و بازار سهام ایالات متحده بر بازار سهام BRICS تأثیر می گذارد ، اما عدم اطمینان سیاست ایالات متحده بر آن تأثیر نمی گذارد. Diebold و Yilmaz [15] بازده بورس سهام و اثرات سرریز نوسانات را در 19 کشور جهان مورد مطالعه قرار دادند ، که روند رشد آهسته ای را در عوض نشان داد و اثر سرریز نوسانات می تواند بحران را پیش بینی کند. شوالیه و همکاران.[16] برای بررسی اثرات سرریز در بین 14 کشور ، از Diebold و Yilmaz [15 ، 17] استفاده کرد و دریافت که اثرات سرریز کشورهای توسعه یافته از اهمیت بیشتری برخوردار است. با این حال ، وابستگی متقابل بازار سهام ASEAN به دلیل توسعه مالی و جهانی سازی افزایش یافته است. آنها دریافتند که منطقه آسیا اقیانوس آرام به طور فزاینده ای در بازارها به هم پیوسته است ، که می تواند مزایای استراتژی های متنوع سازی منطقه ای را کاهش داده و مسری خطر را در معرض خطر قرار دهد. یانگ و هاموری [18] می بینند که نرخ بهره ایالات متحده تأثیر منفی بر بازارهای سهام انتخاب شده ASEAN در هنگام گسترش دارد ،

و بازارهای سهام ASEAN در هر دو رژیم با بازار سهام ایالات متحده ارتباط مثبت دارند. ادبیات موجود عمدتاً تأثیر سرریز بین بازار سهام چین و ایالات متحده را از سرریز ریسک بررسی می کند. در این مقاله به تأثیر نوسانات سهام ایالات متحده بر ریسک تصادف بازار سهام چین و اثرات پویا آن می پردازیم.< SPAN> و بازارهای سهام ASEAN در هر دو رژیم با بازار سهام ایالات متحده ارتباط مثبت دارند. ادبیات موجود عمدتاً تأثیر سرریز بین بازار سهام چین و ایالات متحده را از سرریز ریسک بررسی می کند. در این مقاله به تأثیر نوسانات سهام ایالات متحده بر ریسک تصادف بازار سهام چین و تأثیر پویا آن می پردازد. و بازارهای سهام ASEAN در هر دو رژیم با بازار سهام ایالات متحده ارتباط مثبت دارند. ادبیات موجود عمدتاً تأثیر سرریز بین بازار سهام چین و ایالات متحده را از سرریز ریسک بررسی می کند. در این مقاله به تأثیر نوسانات سهام ایالات متحده بر ریسک تصادف بازار سهام چین و اثرات پویا آن می پردازیم.

توسعه مالی و جهانی سازی سطح ادغام بازار جهانی سهام را افزایش داده است. نرخ ارز RMB و جریان سرمایه کوتاه مدت بخش مهمی از افتتاح مالی است که نقش مهمی در بازار سهام دارند. Koulakiotis و همکاران.[19] از روش آستانه نامتقارن برای نشان دادن رابطه بین ایالات متحده ، کانادا و نرخ ارز و بازار سهام استفاده کرد. آنها دریافتند که بین هر دو رابطه علّی وجود دارد. Bahmani-Oskooee و Saha [20] از یک روش غیرخطی ARDL از مدل ادغام و تصحیح خطا برای تجزیه و تحلیل تأثیر نرخ ارز در بازار سهام نه کشور در انگلستان ، ژاپن ، کانادا و غیره استفاده کردند. آنها دریافتند که تأثیر نرخ ارز در بورس سهام نامتقارن است. Sui and Sun [21] دریافتند که بازده سهام بین کشورهای ایالات متحده و BRIC تأثیر سرریز دارد و نرخ ارز کوتاه مدت در بازده سهام دارای اثرات قابل توجهی در بازده سهام است. Morales-Zumaquero و Sosvilla-Rivero [22] از روشهای C-GARCH و SVAR برای مطالعه اثرات سرریز نوسانات بین بازار سهام و بازار ارز استفاده کردند. آنها دریافتند که بورس سهام نقش مهمی در انتقال نوسانات دارد و بازار ارزی دلیل اصلی نوسانات بلند مدت بازار سهام است. کیم و ایواساوا [23] دریافتند که سرمایه کوتاه مدت بیشتر قبل از بحران وارد سهام می شود ، قیمت های بیشتری در طول بحران کاهش می یابد ، که منجر به بی ثباتی بورس شد. وی و همکاران.[24] از تست علیت غیرخطی گرنجر و مدل Garch-Midas استفاده کرد و هیچ علیت خطی یا غیرخطی بین نرخ رشد پول داغ و بازده بورس چین پیدا نکرد. نتایج آنها حاکی از آن است که بازار سهام چین با پول داغ هدایت نمی شود. با این حال ، پول داغ تأثیر مثبت قابل توجهی در نوسانات طولانی مدت بازار سهام سینا داشت. وابستگی بین نوسانات بلند مدت ناشی از پول گرم و کل نوسانات بازار سهام چین متغیر است. تاگوچی و همکاران.[25] تأثیر جریان سرمایه بر قیمت سهام در سیستم های مختلف پولی را مورد مطالعه قرار داد. آنها دریافتند که جریان سرمایه خارجی به طور مستقیم بر قیمت سهام تأثیر می گذارد ، مگر در اقتصاد انتقال. ورود سرمایه همچنین می تواند با افزایش پول پایه ، قیمت سهام را به طور غیرمستقیم افزایش دهد ، اما فقط تحت رژیم PEG کار می کرد ، نه تحت رژیم شناور. باروسو و همکاران.[26] دریافت که سیاست پولی غیر متعارف ایالات متحده بر جریان سرمایه برزیل تأثیر گذاشته است ،

که به تقدیر از نرخ ارز ، افزایش قیمت سهام سهام ، رشد اعتبار و افزایش مصرف منتقل می شود. گنتلبرگ و همکاران.[27] مورد مطالعه سرمایه گذاران خارجی به بازار سهام تأثیر قابل توجهی در نرخ ارز داشت ، در حالی که ورود سرمایه به بازار اوراق قرضه دولت محلی هیچ تاثیری در نرخ ارز نداشت. از موارد فوق ، نرخ ارز RMB و جریان سرمایه کوتاه مدت تأثیر زیادی بر قیمت سهام (بازده یا نوسانات) دارد ، بنابراین این مقاله آنها را به الگوی ریسک سقوط بورس می اندازد. بیشتر مطالعات موجود بر روابط زوجی بین نرخ ارز RMB ، جریان سرمایه و قیمت سهام متمرکز شده است و رابطه بین آنها بر جهت جریان سرمایه بین المللی متمرکز شده است. مطالعات محدود مربوط به ریسک تصادف بازار سهام است. در این مقاله تأثیر نوسانات سهام ایالات متحده بر ریسک تصادف بازار سهام چین تحت شرط افتتاح بازار مالی بررسی شده است.

استراتژی‌های اسکالپ...
ما را در سایت استراتژی‌های اسکالپ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ناصر تقوایی بازدید : 59 تاريخ : جمعه 5 خرداد 1402 ساعت: 22:28