این دنیای با سرعت تکنولوژی محور ، پرداخت آنلاین را به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما تبدیل کرده است و بنابراین نرخ موفقیت معاملات نیز به یک نگرانی مهم تبدیل شده است که نشانگر نرخ پرداخت موفقیت آمیز مشتری شما است. امروز می خواهیم همه چیز را در مورد نرخ موفقیت معامله ، اهمیت آن و چه اقداماتی برای بهبود آن بدانیم.

با گذشت زمان ، افراد بر خلاف روشهای پرداخت سنتی بیشتر به پرداخت های دیجیتال استفاده می شوند. قابل پیش بینی است که تعداد افرادی که معاملات آنلاین انجام می دهند به دلیل در دسترس بودن گسترده فناوری پیشرفته در سراسر جهان افزایش می یابد.
خرید نیازهای روزانه ، ساخت رزرو هتل ، برش بلیط های هوا و غیره. اکنون همه از طریق روش های پرداخت دیجیتال بصورت آنلاین انجام می شوند. در نتیجه ، نرخ پرداخت موفق یک معیار مهم برای پیگیری است.
نرخ موفقیت معامله چقدر است؟
نرخ موفقیت معاملات (TSR) نشانگر تکمیل موفقیت آمیز پرداخت های انجام شده توسط مشتریان هنگام خرید محصولات یا خدمات شما است. این یک معیار مهم برای اندازه گیری هر مشاغل است. نسبت معاملات پرداخت موفقیت آمیز طی یک دوره زمانی خاص به عنوان نرخ موفقیت معامله یا TSR شناخته می شود. معامله موفق به عنوان درصد معاملات اقدام شده که منجر به انتقال پول موفق شده است تعریف می شود.

برای محاسبه نرخ موفقیت معامله ، باید تعداد کل معاملات موفق را با تعداد کل معاملات تلاش شده در یک دوره زمانی خاص تقسیم کنید. به عنوان مثال ، اگر 100 معاملات را انجام داده اید و 86 ٪ از آنها موفق بودند ، TSR شما 86 یا 86 ٪ خواهد بود.
TSR = تعداد کل معاملات موفق / تعداد کل معاملات تلاش شده
مشاغل بیشتر و بیشتر در حال حاضر روش های پرداخت دیجیتال را اتخاذ می کنند و مطمئناً هیچ کس دوست ندارد در اینجا شاهد عدم موفقیت در معاملات پرداخت باشد. خرابی معامله زمانی اتفاق می افتد که مشتریان پول را ارسال می کنند اما گیرنده آن را دریافت نمی کند. این ممکن است به دلیل خطاهای فنی باشد یا به این دلیل که مشتری در وسط روش معامله کنار می رود.
عواملی که بر میزان موفقیت معاملات تأثیر می گذارد
به دلایل زیادی می توان نرخ موفقیت معامله را تحت تأثیر قرار داد. برای هر مشاغل ، عدم موفقیت در یک معامله غیر منتظره است. مهم نیست که دلیل آن چیست ، در صورت بروز خرابی ، هیچ کس از نتیجه راضی نیست. در اینجا دلایلی وجود دارد که TSR تحت تأثیر قرار می گیرد که منجر به کاهش فروش و درآمد می شود:
استراتژیهای اسکالپ...ما را در سایت استراتژیهای اسکالپ دنبال می کنید
برچسب : نویسنده : ناصر تقوایی بازدید : 11 تاريخ : شنبه 6 خرداد 1402 ساعت: 0:41