اشتباهات رایج تازه واردان به بورس

ساخت وبلاگ

اشتباهات رایج سرمایه گذاران

برخی از اشتباهات رایج سرمایه گذاران در زیر آورده شده است.

1. انتظار داشته باشید که شخص دیگری برای شما سود کسب کند.

افراد زیادی در اطراف وجود دارند که ادعا می کنند در تجارت متخصص هستند. آنها معامله را از طرف سرمایه گذار با استفاده از پول و حساب Demat انجام می دهند، با توافقی برای تقسیم سود به طور مساوی یا هر چیز دیگری. نتیجه نهایی برای سرمایه گذار از دست دادن تمام یا بخش عمده ای از سرمایه گذاری خواهد بود.

2. تجارت مکرر.

معامله گرانی که تازه وارد تجارت، خرید و فروش می شوند. در اینجا این دلال است که پول در می آورد. فرض کنید شما 50000 روپیه سرمایه گذاری کرده اید و 50 معامله را در یک سال با یک کارگزاری 0. 3% انجام داده اید، 15000 روپیه به عنوان کارگزاری پرداخت کرده اید. به عبارت دیگر، شما باید بازدهی بیش از 30 درصد را دریافت کنید تا حتی یکنواخت شوید. در واقع، اگر مالیات های مربوطه را بگیرید و تورم را در نظر بگیرید، ضرر خواهید کرد. سرمایه گذارانی که بیش از حد مکرر معامله می کنند نیز به جای بهره مندی از مالیات بر عایدی سرمایه بلند مدت رایگان، مشمول مالیات بر عایدی سرمایه کوتاه مدت خواهند شد.

3. سرمایه گذاری در یک بخش یا سهام خاص.

بسیاری از سرمایه گذاران این اشتباه را مرتکب می شوند که تمام پول خود را در یک سهام یا بخش خاص قرار می دهند. این کار هرگز نباید انجام شود. فرد باید سرمایه گذاری های خود را متنوع کند. در هر زمان معین، سبد سرمایه گذاری باید حاوی سهام شرکت های مختلف باشد که بخش های مختلف را پوشش می دهند.

4. سرمایه گذاری کل سرمایه در یک حرکت.

بازارهای سهام در تمام طول سال به نوسانات بالا و پایین ادامه می دهند. یک لحظه تصور کنید که سهام را زمانی که در اوج خود بود خریده اید. مطمئنی پشیمونی درسته؟بنابراین برنامه ریزی از قبل برای کمک به شما برای گسترش سرمایه گذاری برنامه ریزی شده خود در سه یا چهار قسط ضروری است. وقتی فرصتی را می بینید، فقط 40 درصد از وجوهی را که اختصاص داده اید سرمایه گذاری کنید. 60٪ باقیمانده باید ترجیحاً در سه قسط مساوی سرمایه گذاری شود تا بتوانید از کاهش قیمت ها استفاده کنید که به شما کمک می کند میانگین هزینه را کاهش دهید. اما اگر بخواهید کل پول را یکجا سرمایه گذاری کنید، پول نقدی برای استفاده از افت قیمت سهام نخواهید داشت. سرمایه‌گذاری یکباره نیز سرمایه‌گذار را به دلیل ترس مستعد تصمیم‌گیری می‌کند و در نهایت به فروش هراسناک سهام منجر می‌شود.

5. سرمایه گذاری در سهام شرکتی که در آن کار می کنید.

گاهی اوقات یک شرکت کارمندان خود را به سرمایه گذاری در شرکت تشویق می کند. ممکن است کارمندان گاهی وسوسه شوند که کل پس انداز خود را سرمایه گذاری کنند و این خطر وجود دارد که اگر شرکت ورشکسته شود ، نه تنها شغل خود را از دست می دهند بلکه سرمایه گذاری خود را نیز از دست می دهند.

6. ترس

ترس احساسی است که مطمئناً برای سرمایه گذاران مضر است. اگرچه باید در حین سرمایه گذاری محتاط و محتاط باشد ، هر بار که بازار پایین می رود ، هراس استفاده نمی شود زیرا این یک راه حل نیست. سرمایه گذاران ، که مستعد واکنش وحشت هستند ، معمولاً زیاد خریداری می کنند و کم می فروشند.

7سرمایه گذاری در تعداد زیادی سهام.

سرمایه گذاری در تعداد زیادی از سهام راهی مطمئن برای سردرگمی است. پیگیری بسیاری از سهام در یک زمان بسیار دشوار است. اگر تنوع چیزی است که شما به دنبال آن هستید ، توصیه می شود از طریق وجوه متقابل سرمایه گذاری کنید. اگر کسی در 50-100 سهام مختلف سرمایه گذاری کند ، نظارت بر همه سهام به طور مؤثر بسیار دشوار می شود. در حالی که تنوع در واقع مطلوب است ، اما نباید بیش از حد انجام شود. نمونه کارها متشکل از 10 تا 12 سهام از بخش های مختلف را می توان خوب دانست.

8. بیش از حد شور و شوق.

احتمالاً یک سرمایه گذار جدید در ابتدا بیش از حد مشتاق است و می توان سطح شور و شوق آنها را در مدتی کاهش داد. تازه واردان بورس سهام حتی قبل از درک کامل از بازار سهام ، به طور خودکار به معاملات داخل روز جذب می شوند. شور و شوق آنها ممکن است علیه آنها عمل کند. برای کسب سود در معاملات داخل روز ، فرد برای شروع سود به نظم و تجربه زیادی نیاز دارد. وقتی صحبت از معاملات داخل روز می شود ، حتی معامله گران باتجربه با احتیاط حرکت می کنند.

9استفاده از وجوه نمی تواند ریسک کند.

هرگز پولی را که نمی توانید از دست بدهید سرمایه گذاری نکنید. از آنجا که هیچ راهی برای کسب درآمد در بورس سهام وجود ندارد ، باید مراقب باشید که فقط پولی را که می تواند از دست بدهد سرمایه گذاری کند. نباید بودجه هایی را که برای یک هدف خاص کنار گذاشته شده است ، مانند مثال عروسی یا تحصیلات دخترشان ، مستقر کرد.

10. نداشتن برنامه مشخص.

نداشتن برنامه مانند پخت و پز بدون دستور العمل است. باید یک برنامه اقدام مشخصی برای سرمایه گذاری داشته باشد و ایده روشنی در مورد چگونگی سرمایه گذاری آنها داشته باشد. این امر ضروری است زیرا برای هر کسی تقریباً غیرممکن است که بتواند تمام سهام مورد نظر در بازار را تحقیق کند. بنابراین ، مهم نیست که از برنامه های شخص منحرف نشوید ، حتی اگر دیگران سرمایه گذاری هایی را برعکس با نظرات وی انجام دهند. مطمئناً باید برای ارزیابی مجدد برنامه ها و تغییر آنها انعطاف پذیر باشد ، در صورتی که اصلی سود حاصل نمی کند.

11به تعویق انداختن برنامه سرمایه گذاری.

به تعویق انداختن سرمایه گذاری تا زمانی که پول "اضافی" یک اشتباه بزرگ است. از آنجا که ارزش پولی که به مرور زمان سرمایه گذاری می شود ، می توان فرصت های بالقوه خوبی را برای تولید ثروت از دست داد. اگرچه ممکن است یک بار دیگر فرصت سرمایه گذاری در سهام وجود داشته باشد ، اما ممکن است یکسان نباشند و می توانند بهتر یا بدتر از مورد قبلی باشند. بنابراین شروع به سرمایه گذاری در سریعترین زمان مهم است.

12. رفتن به بعد از اجرا.

برخی از سرمایه گذاران سهام را بر اساس عملکرد اخیر خود انتخاب می کنند. این فکر که آنها از فرصتی از دست رفته اند ، غالباً علت تصمیمات بد سرمایه گذاری بوده است. به عنوان مثال ، هنگامی که یک سهام خاص ممکن است طی سه یا چهار سال گذشته بسیار خوب عمل کرده باشد ، مشخص است که باید سه یا چهار سال پیش در سهام سرمایه گذاری کرده بود. این امکان وجود دارد که اکنون ، چرخه ای که منجر به عملکرد فوق العاده می شود ، پایان یابد.

13. مشاوره از دوستان برای سرمایه گذاری.

باید به خاطر داشته باشید که آنچه برای شخص خوب است ممکن است برای دیگری بد باشد. به عنوان مثال ، زمان سرمایه گذاری ممکن است درست نباشد. دوست شما می توانست در مورد سهام خاصی که ممکن است در آن سرمایه گذاری کرده باشد به شما بگوید ، و ممکن است قبلاً دستاوردهای قابل توجهی داشته باشد. اما تا زمانی که تصمیم به سرمایه گذاری دارید ، ممکن است قیمت ها از قبل بالا رفته باشند.

14. بسته به شانس

کسب درآمد از سرمایه گذاری در بازارهای سهام مسئله شانس نیست. سرمایه گذاری در سهام شامل تدوین استراتژی شخصی ، تجزیه و تحلیل سهام عمیق سهام ، یادگیری در مورد شرکت و در نهایت صبر است.

استراتژی‌های اسکالپ...
ما را در سایت استراتژی‌های اسکالپ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ناصر تقوایی بازدید : 36 تاريخ : چهارشنبه 15 شهريور 1402 ساعت: 7:39